Holly Farm, Bishops Waltham

Holly Farm, Bishops Waltham

The existing property was set over a single storey and sat within generous grounds. Our clients wanted to make significant alterations to the rear of the property to create a large, open plan family room with facilities.

This space was to be traditional in finish and feel and needed to complement the existing property. In addition to these works at ground floor, alterations were also proposed throughout the remainder of the property, including the re-instatement of an original staircase and entrance hall. 3 new gable dormers were also proposed at roof level to the rear to provide a family home more benefiting its environment.

Contact HRP Architects

Our Architecture Portfolio

Extension to Poll House, Barton Stacey, Nr. Winchester

View Project

Squirrels Lodge, Romsey

View Project

Oaklands Avenue, Watford

View Project

Hewshott Grove, Liphook

View Project